Jesse Kikkert | Koken voor Stichting DaDa 22 April
15898
post-template-default,single,single-post,postid-15898,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

23 mrt Koken voor Stichting DaDa 22 April

DaDa Evenementenhttp://www.stichting-dada.nl/#

15 jaar DaDa – dat betekent feest!
Stichting DaDa bestaat 15 jaar en dat gaan wij vieren met mooie evenementen. Het jubileum jaar zullen wij aftrappen op 23 maart a.s. bij Hosman Vins, met een mooie wijn, een oestertje van de Oestercompagnie en heerlijk brood van het Vlaamsch Broodhuys. De deuren aan de Westvest 44 in Schiedam gaan om 17.00 uur open.

Wilt u ook komen? Meldt u dan aan via info@stichting-dada.nl.
Het volgende mooie evenement op de agenda is de DaDa Run For Value op 10 april in Rotterdam. Voor informatie verwijzen wij u graag naar de speciale website.

En natuurlijk niet te vergeten het DaDa Jubileumdiner op 22 april in Ahoy Rotterdam. Herman den Blijker zal u tijdens dit verjaardagsfeest veraangenamen met spectaculaire culinaire verrassingen die passen in deze avond vol sjiek en sfeer. Quinty Trustfull zal ons door de avond leiden met afwisselende artiesten, veiling en het goede DaDa gevoel.

U wordt vanaf 18.00 uur van harte welkom geheten in de DaDa Feestzaal in Ahoy Rotterdam.
En zoals de meesten van u van ons gewend bent, sluiten we rond 00.00 uur de avond weer af, waarna wij starten met de afterparty tot 01.00 uur. Gezien het feestelijke karakter van de avond is het kledingadvies Black tie.

Rond dit jubileumfeest is gekozen voor een “warme” dienstverlening. U heeft dit jaar geen tafel, maar een complete DaDa Loge. Die van alle gemakken is voorzien. Zo wordt u tijdens de avond bijgestaan door uw eigen butler. Als DaDa gast kunt u uw auto parkeren in de overdekte hal waarna u zich in enkele stappen in het feestgedruis kunt storten.

Wilt u meer weten over het DaDa Jubileumfeest? Stuur ons dan een berichtje en wij nemen contact met u.