Jesse Kikkert | Diner verzorgd voor Eteck.
16286
post-template-default,single,single-post,postid-16286,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
2 Reactie's
 • Inca van der Meer
  Geplaatst op 20:05h, 25 augustus Beantwoorden

  Hai Jesse,

  Lang geleden dat we elkaar gezien hebben, ik heb ff je website bekeken en ziet er top uit.. maar kan ook niet anders.😉

  Zeg ik zit lekker met mn binkie buiten in de tuin met een mooi glas port rose te brainstormen over mijn 50ste volgend jaar en ik zou toch heel graag met een klein gezelschap ( zo n man of 20 ) willen genieten van jou kookkunsten.(ik heb toen al es een balletje bij je opgegooit).

  We zou dit graag thuis in de achtertuin mijn verjaardag willen vieren terwijl er lekker voor ons wordt gekookt.. het zou de laatste zaterdag van mei zijn, ik weet t ik ben er vroeg bij.. maar wil tijdig weten of je dit voor ons wilt doen…… We horen het graag en dan zien we verder wel over hoe of wat..
  Ik hoop dat je ook geniet van deze mooie zomeravond
  Liefs
  Inca en Richard van der Meer
  Kruizemunt 5
  3181RL Rozenburg

  • Jesse Kikkert
   Geplaatst op 19:50h, 28 augustus Beantwoorden

   hoi inca wat leuk om wat van je te horen tuurlijk kom ik bij je koken super leuk .
   stuur mij ergens in jan 2020 een berichtje ik zet het vast in mijn agenda gr jesse
   ps mijn nummer is 0652672999 mail is kikkertjesse@gmail.com

   gr jesse

Geef een reactie